Amazon Realme Levels : Solve All 3 Levels & Win A Realme 1 Smartphone

0

Amazon Realme Levels Answers 24th May 2018, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon App Realme Levels Contest Answers and Win A Realme 1 Smartphone, Amazon Contest Question Answers – This Summer Season Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon is always present so many Quiz. This is another awesome offer. This is Amazon App Realme Level Contest in Which You Will Win Free A Realme 1 Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give complete all 3 levels of this contest and get chance to win A Realme 1 Smartphone. So hurry up and grab this amazing offer.

All Answers of Amazon App Quiz / Quiz Time / App Only Quiz contest added. So just check daily Amazon Quiz Contest answer and Play the Quiz and Get Chance to win Free Amazon Pay Balance. Amazon Quiz Today Answers Added.

How to Participate in Amazon Realme Level Contest & Chance to Win A Realme 1 Smartphone :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Realme Level Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get A Realme 1 Smartphone.

 

Amazon Realme Level Contest Answers 24th May 2018 :-

Amazon Realme Level 1 | Real Power Amazon Quiz Answer

Q1. What is the maximum RAM + Memory combination that the RealMe 1 is available in?

Answer : 6GB + 128GB

Q2. How many drop tests has the RealMe 1 gone through?

Answer : 10,000

Q3. According to Greek mythology, which of these is considered to be the god of strength and power?

Answer : Kratos

 

Amazon Realme Level 2 | Real Style Amazon Quiz Answer

Q1. A diamond, in its purest form, is made up of __. Fill in the blank.

Answer : Carbon

Q2. Which of these is NOT a style of photography?

Answer : Butterfly Stroke

Q3. Which of these is NOT a feature of the RealMe 1’s camera?

Answer : Time Travel

 

Amazon Realme Level 3 | Real Intelligence Amazon Quiz Answer

Q1. RealMe 1 has an AI processor. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer : Artificial Intelligence

Q2. Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Answer : Saudi Arabia

Q3. AI Recognition in the RealMe 1 supports facial unlock in less than 0.1 second

Answer : True

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here