(All Answers) Amazon Nikon Quiz : Answer & Win Nikon D5300 DSLR Camera

0

Amazon Nikon Quiz Answer

(All Answers) Amazon Nikon Quiz : Answer & Win Nikon DSLR Camera

Amazon Nikon Quiz Answers, Amazon Nikon Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Nikon Quiz Contest Answers and Win Nikon D5300 DSLR Camera, Amazon Quiz Contest Question Answers – This Summer Season Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon daily comes with new Quiz contest. We are regularly sharing the Amazon Quiz Contest with Answers. This is another awesome offer. This is Amazon Nikon Quiz Contest in Which You Will Win Nikon D5300 DSLR Camera on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Nikon D5300 DSLR Camera. So hurry up and grab this amazing.

Amazon Nikon Quiz

All Answers of Amazon App Quiz / Quiz Time / App Only Quiz contest added. So just check daily Amazon Quiz Contest answer and Play the Quiz and Get Chance to win Free Amazon Pay Balance. Amazon Quiz Today Answers Added.

How to Participate in Amazon Nikon Quiz Contest & Chance to Win Nikon D5300 DSLR Camera :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Nikon Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Nikon D5300 DSLR Camera.

 

Amazon Nikon Quiz Answers 21st October 2018 :-

Q1. Which of these is NOT a protagonist in an R.K.Narayan novel?
Answer : Anthony Gonsalves from The English Teacher
Q2. An author, lawyer, diplomat, journalist and politician, he was appointed journalist in the All India Radio in 1951?
Answer : Khushwant Singh
Q3. She has been shortlisted for the Booker prize three times. Her daughter was the winner of the Booker prize in 2006. Who is she?
Answer : Anita Desai
Q4. Who is also referred to as the Father of Bengali theatre?
Answer : Girish Chandra Ghosh
Q5. He was one of the last great poet of the Mughal Era. During his lifetime, the Mughals were eclipsed and displaced by the British, events that he described in his work.
Answer : Ghalib

Amazon Nikon Quiz Answers 19th July 2018 :-

Q1. What do the Roman numerals CX stand for?

Answer : 110

Q2. How many steps would you have to take before you reach the first level of the Eiffel Tower?

Answer : 328

Q3. Which of these would be the sister-in-law of your dad’s only brother?

Answer : Your mother

Q4. Which fictional city is the home of Batman?

Answer : Gotham City

Q5. Which country is scheduled to host the 2022 FIFA World Cup?

Answer : Qatar

 

Terms & Conditions of Amazon Nikon Quiz :-

  • This Contest will commence on 19 July 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 19 July 10:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Nikon D5300 DSLR Camera (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here