(All Answers) Amazon Special Edition Quiz : Answer & Win OnePlus 6T

1

Amazon Special Edition OnePlus 6T Quiz Answers

(All answers) Amazon Special Edition Quiz : Answer & Win OnePlus 6T Smartphone

Amazon Special Edition OnePlus 6T Quiz Answers 31st October 2018, Amazon Special Edition Quiz Answer, Amazon Special Edition Quiz Contest Answer and OnePlus 6T Smartphone – This time Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon daily comes with new Amazon Quiz contest. We are regularly sharing the Amazon Quiz Contest with Answers. This is another awesome offer. This is Amazon Special Edition Quiz Contest in Which You Will OnePlus 6T Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Apple Smart Watch. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Special Editions Quiz Contest & Chance to Win OnePlus 6T :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Special Edition Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get OnePlus 6T Smartphone.

 

Amazon Special Edition OnePlus 6T Quiz Answers

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers 31st October 2018

Q1. What is the battery capacity of the OnePlus 6T?
Answer : 3700 mAh
Q2. The OnePlus 6T is powered by which processor?
Answer : Snapdragon 845
Q3. The OnePlus 6T is NOT available in which of these RAM+Storage configurations?
Answer : 6GB + 32GB
Q4. Which of the following is a camera feature/mode available in the OnePlus 6T?
Answer : Nightscape
Q5. Which of these phrases is associated with the OnePlus brand?
Answer : Never Settle

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers 20th October 2018

Q1. When is the OnePlus 6T scheduled to be launched in India?

Answer : October 30th, 2018

Q2. Which of these is NOT a feature of the OnePlus 6T?

Answer : Time travel

Q3. Compared to the OnePlus 6, which of these is an upgrade to the OnePlus 6T?

Answer : Bigger Battery capacity

Q4. Currently you can pre-book the OnePlus 6T by purchasing the ‘OnePlus 6T Email Gift Card’. How much does this cost?

Answer : Rs. 1000

Q5. Customers who pre-book the OnePlus 6T get a Rs. 500 cashback and free ______ on their purchase. Fill in the blanks.

Answer : OnePlus Type-C Bullet earphones

Q6. The OnePlus 6T goes live on sale on 2nd November on Amazon.in for all customers.

Answer : True

 

Terms & Conditions of Amazon Special Edition Quiz :-

  • 1. This Contest will commence on 20th October 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 23rd October 2018 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  • Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 6 (six) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  • The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus 6T device each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only. 8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here