(8th November) Amazon Diesel Watch Quiz : Answer & Win Diesel Analog Watch

0

Amazon Diesel Watch Quiz

(All Answers) Amazon Diesel Quiz : Answer and Win Free Diesel Watch

Amazon Diesel Watch Quiz Answers 8th November 2018, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Diesel Analog Watch Quiz Contest Answers and Win Diesel Analog Watch, Amazon Quiz Contest Question Answers – This time Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon daily comes with New Quiz contest. We are regularly sharing the Amazon Quiz Contest with Answers. This is another awesome offer. This is Amazon Diesel Quiz Contest in Which You Will Diesel Analog Watch on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Apple Smart Watch. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Diesel Quiz Contest & Chance to Win Diesel Analog Watch :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Diesel Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Diesel Analog Watch.

 

Amazon Diesel Quiz Answers 8th November 2018 :-

Q1. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Answer : Nelson Mandela

Q2. In which city would you find the Alhambra?

Answer : Granada, Spain

Q3. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer : False

Q4. In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?

Answer : Cairo

Q5. Where would you find Hagia Sophia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answer : Istanbul, Turkey


Amazon Diesel Quiz Answers 3rd October 2018 :-

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?
Answers : Himachal Pradesh
Q2. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ______
Answers : Alam Ara
Q3. When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?
Answers : Rhythm and Blues
Q4. A 12-carat gold piece is considered half gold.
Answers :True
Q5. The first-ever International Day of Sign Language was observed recently on ____
Answers : September 23

 

Terms & Conditions of Amazon Diesel Analog Watch Quiz :-

  • This Contest will commence on 3rd October 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30th November

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here