(7th November) Amazon Festive Riddles Quiz : Answer & Win 1 Year Free Shopping

4

Amazon Festive Riddles Quiz Answers

(All answers) Amazon Festive Riddles Quiz : Answer & Win 1 Year Free Shopping

Amazon Festive Riddles Quiz Time Answers 7th November 2018, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Festive Riddles Quiz Contest Answers and Win 1 Year Free Shopping – This time Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon daily comes with new Amazon Quiz contest. We are regularly sharing the Amazon Quiz Contest with Answers. This is another awesome offer. This is Amazon Festive Riddles Quiz Contest in Which You Will Win 1 Year Free Shopping (Rs.10000 Pay Balance) on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Apple Smart Watch. So hurry up and grab this amazing.

Amazon Festive Riddles Quiz Contest

All Answers of Amazon App Quiz / Quiz Time / App Only Quiz contest added. So just check daily Amazon Quiz Contest answer and Play the Quiz and Get Chance to win Free Amazon Pay Balance. Amazon Quiz Today Answers Added.

amazon festive riddles quiz answer

How to Participate in Amazon Festive Riddles Quiz Time Contest & Chance to Win Rs.10000 :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Festive Riddles Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Rs.10000 Pay Balance.

Amazon Festive Riddles Quiz Answers 7th November 2018 :-

Q1. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer : Chakri/ Chakrs/ Zamin chakkar

Q2. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer : A match stick

Q3. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer : Flower pot (Anaar)

Q4. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer : Charcoal

Q5. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer : Rocket firecracker


Amazon Festive Riddles Quiz Answers 6th November 2018 :-

Q1. What gets wetter as it dries?

Answer : A towel

Q2.To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer : A party

3.A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer : Rangoli

Q4. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer : A sugar

Q5. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer : A deck of Cards


Amazon Festive Riddles Quiz Answers 18th October 2018 :-

Q1. I can be draped in over 80 styles including Nivi, Gujrati and Maharashtrian. What am I?

Answer : A Saree

Q2. I eat, I live. I breathe, I live. I drink. What am I?

Answer : Fire

Q3. I am tall when young and short when I am old. What am I?

Answer : A Candle

Q4. I have notes that are ‘top’, ‘heart’ and ‘base’. What am I?

Answer : A Perfume

Q5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer : Charcoal


Amazon Festive Riddles Quiz Answers 17th October 2018 :-

Q1. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer : Match Stick

Q2. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer : Zameen Chakkar/chakari

Q3. I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer : A Joke

Q4. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer : Rocket Fire Cracker

Q5. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer : Flower Pot (Anaar)


Amazon Festive Riddles Quiz Answers 16th October 2018 :-

Q1. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer : Rangoli

Q2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer : Sugar

Q3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer : A party

Q4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer : A deck of cards

Q5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?

Answer : Paint


Terms & Conditions of Amazon Festive Riddles Quiz :-

  • This Contest will commence on 16th October from 12:00:01 a.m. (IST) to 21st October 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here