(All Answers) Amazon JBL Flip 4 Quiz : Answer and Win JBL Flip 4 Speaker

1

Amazon JBL Flip 4 Quiz Answer

(All Answers) Amazon JBL Quiz 27th November : Answer & Win JBL Flip 4 Speaker

Amazon JBL Flip 4 Quiz, Amazon Honor 8X Quiz Answer, Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers 9th November, Amazon JBL Flip 4 Quiz Answer and Win JBL Flip 4 Speaker, Amazon Quiz 9th November Win JBL Flip 4 Speaker, Amazon App Only Quiz Time Answers 9th November, Amazon JBL Quiz Answers 9th November Win JBL Flip 4 Speaker.

This Summer Season Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon daily comes with new Quiz contest. We are regularly sharing the Amazon Quiz Contest with Answers. This is another awesome offer. This is Amazon JBL Flip 4 Quiz Contest in Which You Will Win JBL Flip 4 Speaker on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win JBL Speaker. So hurry up and grab this amazing.

 

How to Play Amazon JBL Flip 4 Quiz Contest & Chance to Win JBL Flip 4 Speaker :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon JBL Flip 4 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get JBL Flip 4 Smartphone.

 

Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers 27th November 2018 :-

Q1. What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?

Answer : Deadpool

Q2. If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most?

Answer : The cotton ball because it has less mass

Q3. Which bank recently launched India’s first interactive credit card with buttons?

Answer : Induslnd Bank

Q4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil?

Answer : Brazil

Q5. What currency does Ukraine use?

Answer : Hryvnia


Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers 9th November 2018 :-

Q1. Which among these does NOT live under the sea?

Answer : Kalanchoe

2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer : Japan

Q3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer : a dance form

Q4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer : Germany

Q5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time?

Answer:  Montignac, France

 

Terms & Conditions of Amazon JBL Flip 4 Quiz :-

  • This Contest will commence on 9 November from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning JBL Flip 4 Portable Wireless Speaker with Powerful Bass & Mic (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here