Amazon Apple Smart Watch Quiz : Answer & Win Apple Smart Watch (All Answers)

0

Amazon Apple Smart Watch Quiz Answers

(All answers) Amazon Apple Quiz 11th December : Answer & Win Apple Smart Watch

Amazon Apple Smart Watch Quiz Answers 11th December 2018, Amazon Today 8AM-12PM Quiz Question Answers, Amazon Apple Quiz Contest Answer and Win Apple Smart Watch – This time Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon daily comes with new Amazon Quiz contest for 4 hour from 8AM-12PM. We are regularly sharing the Amazon Quiz Contest with Answers. This is another awesome offer. This is Amazon Apple Quiz Contest in Which You Will Win Apple Smart Watch on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Apple Smart Watch. So hurry up and grab this amazing.

Amazon Apple Quiz Contest

All Answers of Amazon App Quiz / Quiz Time / App Only Quiz contest added. So just check daily Amazon Quiz Contest answer and Play the Quiz and Get Chance to win Free Amazon Pay Balance. Amazon Quiz Today Answers Added.

amazon apple smart watch quiz answer

How to Participate in Amazon Apple Quiz Time Contest & Chance to Win Apple Smart Watch :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Apple Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Rs.10000 Pay Balance.

 

Amazon Apple Smart Watch Quiz Answers 11th December :-

Q1. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___?

Answer : Desserts

Q2. _______ is the fear of going to bed. Fill in the blanks.

Answer : Clinophobia

Q3. What is the currency of Sweden?

Answer : Krona

Q4. Cyril Ramaphosa, who is expected to be the chief guest at the 2019 Republic Day of India is President of which African country?

Answer : South Africa

Q5. Which country recently announced plans to become the world’s first country to make its public transportation free for everyone by 2019?

Answer : Luxembourg


Amazon Apple Smart Watch Quiz Answers 17th October 2018 :-

Q1. Which of the following is not a variety of mango?
Answer : Red Dacca
Q2. Which of these books has been crowned with the ‘Best of the Booker’ award – a special prize awarded in commemoration of the Booker Prize’s 40th anniversary in 2008?
Answer : Salman Rushdie, Midnight’s Children
Q3. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?
Answer : Theory of Relativity
Q4. Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?
Answer : None
Q5. Who won the 2018 US Open (tennis) Women’s singles title?
Answer : Naomi Osaka

 

Terms & Conditions of Amazon Apple Quiz :-

  • This Contest will commence on 17th October 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30th November

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here