(All Answers) Amazon Oppo F9 Pro Quiz : Answer and Win an Oppo F9 Pro Smartphone

1

Amazon Oppo F9 Pro Quiz Answer

(All Answers) Amazon Oppo F9 Pro Quiz 12th December : Answer & Win Oppo F9 Pro Smartphone

Amazon Oppo F9 Pro Quiz Answers, Amazon Oppo F9 Pro Quiz 12th December,  Amazon Oppo F9 Pro Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Oppo Quiz Contest Answers and Win Oppo F9 Pro Smartphone – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Oppo F9 Pro Quiz Contest in Which You Will Win Oppo F9 Pro Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Oppo F9 Pro. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Oppo F9 Pro Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Oppo F9 Pro Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Oppo F9 Pro.

 

Amazon Oppo F9 Pro Quiz Answers 12th December 2018 :-

Q1. Which is the largest internal organ in the human body?

Answer : Liver

Q2. Adele performed the theme song to which James Bond film?

Answer : Skyfall

Q3. Which of these did Alfred Nobel invent?

Answer : Dynamite

Q4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016?

Answer : Brazil

Q5. Apart from Venus, which planet rotates from east to west?

Answer : Uranus


Amazon Oppo F9 Pro Quiz Answers 26th November 2018 :-

Q1. 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India

Answer : 16th

Q2. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answer : Iran

Q3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer : Indus

Q4. Wellington is the capital of which country?

Answer : New Zealand

Q5. Copenhagen is the capital of which country?

Answer : Denmark

 

Terms & Conditions of Amazon Oppo F9 Pro Quiz :-

  • This Contest will commence on 28th November 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30th December

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here