(All Answers) Amazon Blackberry Key2 Quiz : Answer & Win Blackberry Key 2 Smartphone

0

Amazon Blackberry Key2 Quiz Answers

(All answers) Amazon Blackberry Quiz : Answer & Win Blackberry Key 2 Smartphone

Amazon Blackberry Quiz Answers 13th January, Amazon Blackberry Key 2  Quiz Question Answer, Amazon Quiz Time Blackberry Key2 Quiz Contest Answers and Win Blackberry Key 2 Smartphone – This time Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon daily comes with new Quiz contest. We are regularly sharing the Amazon Quiz Contest with Answers. This is another awesome offer. This is Amazon Blackberry Key2 Quiz Contest in Which You Will Win Blackberry Key 2 Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Apple Smart Watch. So hurry up and grab this amazing.

amazon blackberry key2 quiz answers

How to Participate in Amazon Blackberry Quiz Contest & Chance to Win Blackberry Key 2 Smarphone :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Blackberry Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Blackberry Key2.

 

Amazon Blackberry Key 2 Quiz Answers 13th January 2019 :-

Q1. British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from Feb 1918?

Answer : Vote

Q2. Which famous scientist wrote the book ‘A Brief History of Time’?

Answer : Stephen Hawking

Q3. As of 1st January 2019, which of these countries has officially quit the UNESCO?

Answer : USA

Q4. Which element is represented by the chemical symbol Fe?

Answer : Iron

Q5. Which of these is an initiative recently launched by ISRO to engage students with space science activities?

Answer : Samwad


Amazon Blackberry Key 2 Quiz Answers 31st October 2018 :-

Q1. In which country would you find the Mount Eden or Maungawhau, a majestic bowl-like crater?
Answer : New Zealand
Q2. What is the nickname for the Great Bell located in the Elizabeth Tower?
Answer : Big Ben
Q3. In which city can you find Brandenburg Gate, considered a symbol of the tumultuous history of Europe and current day, of European unity?
Answer : Berlin
Q4. He’s also known as the pioneer of India’s Green revolution, and was recently honored with ICFA’s first-ever World Agriculture Prize. Who is he?
Answer : M. S. Swaminathan
Q5. Rolled out this week, _______ is India’s first engine-less semi-high speed train, and will eventually replace the Shatabdi Express for inter-city travel.
Answer : Train-18

 

Terms & Conditions of Amazon Blackberry Quiz :-

  • This Contest will commence on 31st October 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30th November

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here