Amazon Fire TV Stick Quiz : Answer & Win a Fire TV Stick (Answers Added)

0

Amazon Fire TV Stick Quiz Answers 7th January 2019, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon App Fire TV Stick Quiz Contest Answers and Win a Fire TV Stick, Amazon Contest Question Answers – This Summer Season Amazon is once again back with the another Amazon App Quiz Time Contest. Amazon is always present so many Quiz. This is another awesome offer. This is Amazon App Fire TV Stick Quiz Contest in Which You Will Win a Free Fire TV Stick on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win a Fire TV Stick. So hurry up and grab this amazing offer.

Amazon Fire TV Stick Quiz

All Answers of Amazon App Quiz / Quiz Time / App Only Quiz contest added. So just check daily Amazon Quiz Contest answer and Play the Quiz and Get Chance to win Free Amazon Pay Balance. Amazon Quiz Today Answers Added.

How to Participate in Amazon Fire TV Stick Quiz Contest & Chance to Win a Fire TV Stick :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Fire TV Stick Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get a Fire TV Stick Quiz.

 

Amazon Fire TV Stick Quiz Answers 7th January 2019 :-

Q1) What is the national tree of India?

Answer : Banyan Tree

Q2) Which continent is home to the largest non-polar ice cap in the world?

Answer : North America

Q3) According to the old English proverb, what is ‘in the eye of the beholder’?

Answer : Beauty

Q4) Theravada and Mahayana are branches of which major world religion?

Answer : Buddhism

Q5) Who composed the score for the 1994 musical ‘The Lion King’?

Answer : Hans Zimmer

Amazon Fire TV Stick Quiz Answers 11th June 2018 :-

Q1. Which of the following can you NOT find on the Fire TV stick?

Answer : Answer to the ultimate question of Life, the Universe, and Everything

Q2. What can you NOT do using the Fire TV Stick Remote?

Answer : Start your microwave in the kitchen

Q3. Which of these Fire TV stick feature helps you setup an alert after a monthly data usage limit is reached?

Answer : Data Monitoring

Q4. You can access YouTube through Silk and Firefox browsers on the Fire TV Stick

Answer : True

Q5. Which of these is a benefit that Prime members enjoy with the Fire TV Stick?

Answer : Access to Prime Video

 

Fire TV Stick Quiz Terms & Conditions :-

  • This Contest will commence on 25th May from 12:00:01 a.m. (IST) to 25th June 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 25 (Twenty Five) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 25 (Twenty Five) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning 1 unit of Fire TV Stick.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here