(All Answers) Amazon iPhone XS Quiz : Answer and Win iPhone XS Smartphone

7

Amazon iPhone XS Quiz Answer

(All Answers) Amazon iPhone XS Quiz 27th January : Answer & Win iPhone XS Quiz Smartphone

Amazon iPhone XS Quiz Answers, Amazon iPhone XS Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time iPhone XS Quiz Contest Answers and Win iPhone XS Quiz Smartphone, Amazon Quiz Contest Question Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon iPhone XS Quiz Contest in Which You Will Win iPhone XS Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win iPhone XS Mobile. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon iPhone XS Quiz Contest & Chance to Win iPhone XS Mobile :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon iPhone XS Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get iPhone XS Mobile.

 

Amazon iPhone XS Quiz Answers 9th December 2018 :-

Q1) Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Answer : True

Q2) Tatya Tonpe and Rani of Jhasi were associated with which of these freedom movements of India?

Answer : Indian Rebellion of 1857

Q3) What is the name of the mountain region that separates France and Spain?

Answer : The Pyrenees

Q4) Stan Lee made his first appearance in a DC movie as an animated character. Which film was it?

Answer : Teen Titans Go! To the Movies

Q5) The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?

Answer : Nagaland

Amazon iPhone XS Quiz Answers 9th December 2018 :-

Q1. What is the name of the first historically confirmed female pharaoh of ancient Egypt?

Answer : Sobekneferu

Q2. Which of these species is the world’s largest living primate?

Answer : Gorilla

Q3. What is the hard white material that makes up an elephant’s tusk called?

Answer : Ivory

Q4. What is the world’s largest venomous snake?

Answer : King Cobra

Q5. The point on earth farthest from the earth’s center, or closest to the moon falls in which country?

Answer : Ecuador


Amazon iPhone XS Quiz Answers 11th November 2018 :-

Q1. Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answer : Lava dance

Q2. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

Answer : Peru

Q3. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer : On your feet

Q4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Answer : Moscow

Q5. In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?

Answer : Romania

 

Terms & Conditions of Amazon iPhone XS Quiz :-

  • This Contest will commence on 11 November from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning iPhone Xs (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here