(All Answers) Amazon Saregama Carvaan Quiz : Answer and Win Saregama Carvaan

0

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answer

(All Answers) Amazon Saregama Carvaan Quiz 9th February : Answer & Win Galaxy Saregama Carvaan

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers, Amazon Saregama Carvaan Quiz 9th February,  Amazon Saregama Carvaan Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Saregama Carvaan Quiz Contest Answers and Win Saregama Carvaan – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Saregama Carvaan Quiz Contest in Which You Will Win Saregama Carvaan on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Saregama Carvaan. So hurry up and grab this amazing.

 

How to Participate in Amazon Saregama Carvaan Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Saregama Carvaan Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Saregama Carvaan.

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers 9th February 2019 :-

Q1) The cherubic baby, Cupid, is popularly associated with Valentine’s Day. What does he carry with him?

Answer : Bow and Arrow

Q2) In the phrase XOXO, what does the ‘O’ stand for?

Answer : Hugs

Q3) Which Pakistani cricketer made his test debut in the same match as Sachin Tendulkar?

Answer : Waqar Younis

Q4) The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?

Answer : 11 Hours 40 Minutes

Q5) Who is the Greek goddess of love?

Answer : Aphrodite


Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers 17th January 2019 :-

Q1) The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Answer : Assam

Q2) As of 2019, which Indian most recently received the Nobel prize?

Answer : Kailash Satyarthi

Q3) What is a ‘quandong’?

Answer : A fruit

Q4) The Gila monster is a venomous what?

Answer : Lizard

Q5)  _____ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer : Buzkashi

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers 4th December 2018 :-

Q1. The collective noun for a group of giraffes is a ‘_____ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer : Tower

Q2. Wolverine, also known as Gulo gulo is the member of which animal family?

Answer : Weasel

Q3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ________?

Answer : Military tanks

Q4. Which of these can a horse NOT do?

Answer : Vomit

5. _________ was the name of the network of computers which is said to have formed the technical foundations for the Internet. Fill in the blanks.

Answer : ARPANET


Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers 20th November 2018 :-

Q1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answer : Venus

Q2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?

Answer : Jan Koum

Q3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Answer : Mori

Q4. What does GST stand for?

Answer : Goods and Services Tax

Q5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answer : Toxic

 

Terms & Conditions of Amazon Saregama Carvaan Quiz :-

  • This Contest will commence on 20 November 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Saregama Carvaan Premium Portable Digital Music Player (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here