Amazon Seagate Quiz : Answer and Win Seagate 5TB Hard Drive | 12th February Answers

0

Amazon Seagate Quiz Answer

Amazon Seagate 5TB Quiz 12th February Answer and Win Seagate 5TB Hard Drive

Amazon Seagate Quiz Answers, Amazon Seagate 5TB Quiz 12th February,  Amazon Seagate Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Seagate 5TB Quiz Contest Answers and Win Seagate 5TB Hard Drive – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Seagate Quiz Contest in Which You Will Win Seagate 5TB Hard Drive on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Seagate 5TB Hard Drive. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Seagate Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Seagate Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Seagate 5TB.

 

Amazon Seagate 5TB Quiz Answers 12th February 2019 :-

Q1) What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?

Answer : Sansa Stark

Q2) Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.

Answer : True

Q3) Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?

Answer : Sri Lanka

Q4) The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?

Answer : Rani Lakshmi Bai

Q5) In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?

Answer : Italy


Amazon Seagate 5TB Quiz Answers 30th November 2018 :-

Q1. Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’?

Answer : Vitamins

Q2. ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from?

Answer : Goa/Konkan

Q3. The State Bank of India was previously known as ______

Answer : Imperial Bank of India

Q4. What is the national sport of Bangladesh?

Answer : Kabaddi

Q5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated?

Answer : November 26

 

Terms & Conditions of Amazon Seagate Quiz :-

  • This Contest will commence on 30 November from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Seagate 5TB Backup Plus USB 3.0 Portable 2.5 inch External Hard Drive (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here