Amazon Sony DSLR Camera Quiz : Answer and Win Sony Alpha DSLR Camera | 2nd February Answers

0

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answer

(All Answers) Amazon Sony Camera Quiz 15th January : Answer & Win Sony Alpha DSLR Camera

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers, Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz 14th January, Amazon Armani Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Sony Alpha DSLR Camera Quiz Contest Answers and Win Sony Alpha DSLR Camera – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Contest in Which You Will Win Sony Alpha DSLR Camera on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Sony Alpha DSLR Camera. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Sony Portable Party System Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Sony Portable Party System Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Sony Portable Party System.

 

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers 2nd February 2019 :-

Q1) Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?

Answer : Moonwalk

Q2) What is the dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ called?

Answer : Tittle (Option 3)

Q3) If you can see the Wheel of Stone inside the Vittala Temple complex, which city are you in?

Answer : Hampi

Q4) What is the highest civilian award of India?

Answer : Bharat Ratna

Q5) In the context of space, a ‘Light Year’ is __.

Answer : A unit of Length


Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers 15th January 2019 :-

Q1) In a car, what does ABS stand for?

Answer : Anti-lock Braking System

Q2) Rumtek monastery is located in __________.

Answer : Sikkim

Q3) Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?

Answer : Interpreter of Maladies

Q4) Michael D. Higgins is the president of ________.

Answer : Ireland

Q5) Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with?

Answer : Formula One racing

 

Terms & Conditions of Amazon Echo Sub Quiz :-

  • This Contest will commence on 15th January 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 28th February 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here