Amazon Honor View20 Quiz : Answer and Win Honor View20 Smartphone (20th March Answers)

0

Amazon Honor View20 Quiz Answer

(All Answers) Amazon Honor View20 Quiz 20th March : Answer & Win Free Honor View20 Smartphone

Amazon Honor View20 Quiz Answers, Amazon 20th March Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Honor View20 Quiz Contest Answers and Win Free Honor View20, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Honor View20 Quiz Contest in Which You Will Win Honor View20 on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Honor View20. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Honor View20 Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Honor View20 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Honor View20.

 

Amazon Honor View20 Quiz Answers 20th March 2019 :-

Q1) Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Answer : Thar 

Q2) Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India?

Answer : K.D. Jadhav

Q3) Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?

Answer : Qubani ka Mitha

Q4) There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Answer : A Dagger

Q5) Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?

Answer : Javed Akhtar


Amazon Honor View20 Quiz Answers 27th February 2019 :-

Q1) Congo Rainforest Is The Largest Rainforest In The World. True Or False?

Answer : False

Q2) Originating In The Tibetan Plateau Near Lake Mansarovar, Which River Flows Through Ladakh?

Answer : Indus

Q3) Which Football Club Play Their Home Games At Old Trafford?

Answer : Manchester United

Q4) Bedfordshire, Shallot And Lancastrian Are All Types Of Which Vegetable?

Answer : Onion

Q5) Krav Maga Is A _____. Fill In The Blanks.

Answer : Martial Art Form

 

Terms & Conditions of Amazon Honor View20 Quiz :-

  • This Contest will commence on 27 February 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Honor View20 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here