Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz : Answer and Win Smartphone (3rd March Answers)

0

Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answer

(All Answers) Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz : Answer & Win Samsung Galaxy A7 Smartphone

Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answers, Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz 3rd February, Amazon Samsung Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Samsung Galaxy A7 Quiz Contest Answers and Win Samsung Galaxy A7 Smartphone – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Contest in Which You Will Win Samsung Galaxy A7 on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Samsung Galaxy A7. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Samsung Galaxy A7 Smartphone.

 

Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answers 3rd March 2019 :-

Q1) Marine scientists have proposed to rename the ‘starfish’ because it is an echinoderm like the sea urchin, and not a fish. What is it now known as?

Answer : Sea star

Q2) Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

Answer : Wimbledon

Q3) The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer : Jhumpa Lahiri

Q4) Which actor won an Audi for the ‘Answer of the season’ in Koffee with Karan season 6?

Answer : Ajay Devgn

Q5) All of the below are Indian fashion designers, except?

Answer : Ravi Ruia


Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answers 3rd February 2019 :-

Q1) Entomology is the science that studies Insects.

Answer : True

Q2) ____ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer : Buzkashi

Q3) Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer : Liver

Q4) The Mars Mission ‘HOPE’ is scheduled to be launched by 2020. Which country’s probe is this?

Answer : UAE

Q5) This is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim, where around 90% of the world’s earthquakes occur. What is it known as?

Answer : The Ring of Fire

 

Terms & Conditions of Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz :-

  • This Contest will commence on 3rd February 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 3rd February 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”).
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning an Prize(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here