Amazon Sony Portable Party System Quiz : Answer and Win Sony Speaker (5th March Answers)

0

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answer

(All Answers) Amazon Sony Quiz 5th March : Answer & Win Sony Portable Party System

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers, Amazon Sony Portable Party System Quiz 5th March, Amazon Armani Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Sony Quiz Contest Answers and Win Sony Portable Party System – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Sony Portable Party System Quiz Contest in Which You Will Win Sony Portable Party System on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Sony Portable Party System. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Sony Portable Party System Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Sony Portable Party System Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Sony Portable Party System.

 

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers 5th March 2019 :-

Q1) Where Can You Find The Largest Cricket Stadium In Asia, Which Is Sometimes Referred To As The ‘Lord’s Of Asia’?

Answer : Kolkata

Q2) What Is The Maximum Number Of Players A Football Team Can Have On The Field, During A Match?

Answer : 11

Q3) The Electronic Recording Device In An Aircraft Is Known As A Black Box. What Color Is This Device?

Answer : Orange

Q4) What Is The Capital City Of Mizoram?

Answer : Aizawl

Q5) Arundhati Roy Won The Booker Prize In 1997 For Her Debut Novel. What Was The Novel Called?

Answer : The God Of Small Things


Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers 19th January 2019 :-

Q1) Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?

Answer : Libra

Q2) What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer : Plasma

Q3) Poseidon’ is the Greek god of __. Fill in the blanks.

Answer : The Sea

Q4) Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer : Mars

Q5) He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer : Chanakya

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers 29th December 2018 :-

Q1. Which was the first Indian movie that was submitted for an Oscar?

Answer : Mother India

Q2. Which country boycotted the 1980 Olympics?

Answer : USA

Q3. What newspaper does Peter Parker work for?

Answer : The Daily Bugle

Q4. Who was the first Indian to win an Oscar?

Answer : Bhanu Athaiya

Q5. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

Answer : Indrasabha


Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers 14th December 2018 :-

Q1. What is a fathometer used to measure?

Answer : Ocean depth

Q2. Where in the human body is the stapedius muscle situated?

Answer : Ears

Q3. Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Answer : Awara

Q4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer : Maps

Q5. In which city can you find the mausoleum of Mughal Empress Arjumand Banu Begum?

Answer : Agra

 

Terms & Conditions of Amazon Echo Sub Quiz :-

  • This Contest will commence on 15 December 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 31st January

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here