Amazon Redmi 6 Pro Quiz : Answer and Win Redmi 6 Pro Smartphone (10th April Answers)

0

Amazon Redmi 6 Pro Quiz Answer

(All Answers) Amazon Redmi 6 Pro Quiz 10th April: Answer & Win Free Redmi 6 Pro

Amazon Redmi 6 Pro Quiz Answers, Amazon 10th April Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Redmi 6 Pro Quiz Contest Answers and Win Free Redmi 6 Pro, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Redmi 6 Pro Quiz Contest in Which You Will Win Redmi 6 Pro Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Redmi 6 Pro. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Redmi 6 Pro Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Redmi 6 Pro Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Redmi 6 Pro.

 

Amazon Redmi 6 Pro Quiz Answers 10th April 2019 :-

Q1) If you open your mouth wide, you will see a fleshy piece of tissue hanging like a pendulum. It is above your tongue at the back. What is this elongated, hanging structure called?

Answer : Uvula

Q2) The first fully solar-powered airport in the world is in India. Where will you find it?

Answer : Kochi

Q3) Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?

Answer : Switzerland

Q4) The Pentium chip was produced by USA’s Intel Corporation n 1993. But an Indian engineer is popularly known as being the ‘Father of the Pentium Chip’, for his contributions towards its development. Who is it?

Answer : Vinod Dham

Q5) Alia Bhatt won the 2019 Filmfare award for her work in Raazi. The actor who played her husband, also won a Filmfare award for ‘Best Supporting Actor’ for Sanju. Who is the actor?

Answer : Vicky Kaushal


Amazon Redmi 6 Pro Quiz Answers 20th February 2019 :-

Q1) If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?

Answer : Aries

Q2) If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?

Answer : Green

Q3) ‘Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.

Answer : True

Q4) The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ________. Fill in the blanks.

Answer : Agriculture

Q5) Royal, azure and prussian are shades of which color?

Answer : Blue

 

Terms & Conditions of Amazon Redmi 6 Pro Quiz :-

  • This Contest will commence on 20 February from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Redmi 6 Pro hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here