Amazon Tommy Hilfiger Quiz : Answer and Win Tommy Hilfiger Watch (5th April Answers)

0

Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz Answer

(All Answers) Amazon Tommy Hilfiger Quiz 5th April : Answer & Win Free Tommy Hilfiger Watch

Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz Answers, Amazon 5th April Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Tommy Hilfiger Watch Quiz Contest Answers and Win Free Tommy Hilfiger Watch, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz Contest in Which You Will Win Tommy Hilfiger Watch on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Tommy Hilfiger Watch. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Tommy Hilfiger Watch.

 

Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz Answers 5th April 2019 :-

Q1) The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series ‘Made In Heaven’, also won the Miss India title in 2013. Name this actress.

Answer : Sobhita Dhulipala

Q2) The teaser the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?

Answer : Abhishek Verman

Q3) Philately is a field of study that focuses on stamps.

Answer : True

Q4) The planets in our Solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and ___ spins in a clockwise direction. Fill in the blank.

Answer : Venus

Q5) Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Answer : On a pillow


Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz Answers 12th March 2019 :-

Q1) The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian state

Answer : Punjab

Q2) Grown in regions of South India, Arabica and Robusta are varieties of ___. Fill in the blank.

Answer : Coffee

Q3) Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer : Tarzan

Q4) The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which Indian brand is this?

Answer : Titan

Q5) Which of them was the first Indian to win the Miss World title?

Answer : Reita Faria

 

Terms & Conditions of Amazon Tommy Hilfiger Watch Quiz :-

  • This Contest will commence on 12 March from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Tommy Hilfiger Analog Blue Dial Men’s Watch
    hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here