Amazon Diesel Quiz : Answer and Win Diesel Chi Watch (18th May Answers)

0

Amazon Diesel Chi Watch Quiz Answer

(All Answers) Amazon Diesel Chi Watch Quiz 24th April : Answer & Win Free Diesel Chi Watch

Amazon Diesel Chi Watch Quiz Answers, Amazon 24th April Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Diesel Chi Watch Quiz Contest Answers and Win Free Diesel Chi Watch, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Diesel Chi Watch Quiz Contest in Which You Will Win Diesel Chi Watch on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Diesel Chi Watch. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Diesel Chi Watch Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Diesel Chi Watch Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Diesel Chi Watch.

 

Amazon Diesel Chi Watch Quiz Answers 18th May 2019 :-

Q1) In 2000, 17-year-old Priyanka Chopra won the title of Miss India and later that year went on to be crowned as ___. Fill in the blanks.

Answer : Miss World

Q2) A narrow strip of water separates India and Sri Lanka. What is it called?

Answer : Palk strait

Q3) Consisting of over 1,349 pages and 591,552 words, which novel by Vikram Seth is one of the longest novels ever published in a single volume in the English language?

Answer : A Suitable Boy

Q4) An anemometer is a type of scientific instrument that measures quantity of rainfall.

Answer : False

Q5) Raavana 1 is a low-orbit satellite. It is the first satellite of _. Name the country.

Answer : Sri Lanka


Amazon Diesel Chi Watch Quiz Answers 24th April 2019 :-

Q1) Anura is the scientific name for which of these animals?

Answer : Frog

Q2) Which of these cricketers was recently named as ‘Wisden’s leading Cricketer in the World’ for 2018?

Answer : Virat Kohli

Q3) What is the official residence of the Pope?

Answer : Apostolic Palace

Q4) There have been speculations that Mt. Everest has shrunk. To address this, which country is sending an expedition to remeasure the height of Mt. Everest?

Answer : Nepal

Q5) The Indian men’s hockey team was without a coach since the last world cup. A new chief coach has been appointed now. Who is it?

Answer : Graham Reid

 

Terms & Conditions of Amazon Diesel Chi Watch Quiz :-

  • This Contest will commence on 24 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Diesel Chi Chronograph Black Dial Men’s Watch-DZ4318 hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here