Amazon Samsung M20 Quiz : Answer and Win Samsung Galaxy M20 (2nd May Answers)

0

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answer

(All Answers) Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz 2nd May: Answer & Win Free Samsung Galaxy M20

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers, Amazon 2nd May Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Samsung Galaxy M20 Quiz Contest Answers and Win Free Samsung Galaxy M20, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Contest in Which You Will Win Samsung Galaxy M20 Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Samsung Galaxy M20. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Samsung Galaxy M20.

 

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers 2nd May 2019 :-

Q1) Which of these constellations represents a goat?

Answer : Capricornus

Q2) Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?

Answer : Arunachal Pradesh

Q3) We use Google Maps for everything these days. What does GPS stands for?

Answer : Global Positioning System

Q4) Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?

Answer : Uranus

Q5) How many planets in our solar system have rings?

Answer :  4


Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers 13th March 2019 :-

Q1) According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of ______.

Answer : Sewers

Q2) If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer : Himachal Pradesh

Q3) One liter of hot air will be heavier than one liter of cold air.

Answer : False

Q4) ‘Chholiya’ often referred to as ‘sword dance’, is the traditional folk dance form associated with which state?

Answer : Uttarakhand

Q5) At ____ years old, Kane Tanaka, a Japanese woman has officially been confirmed as the oldest person living by Guinness World Records. Fill in the blanks.

Answer : 116


Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers 24th February 2019 :-

Q1) Which country has won the maximum number of ICC cricket world cups?

Answer : Australia

Q2) Astana is the capital city of which Eastern European country?

Answer : Kazakhstan

Q3) In the Hunger Games series, what is weapon of choice of the protagonist, Katniss Everdeen?

Answer : Bow and arrow

Q4) Which of these is the largest organ in the human body?

Answer : Skin

Q5) Which batsman holds the highest individual scorer in test match cricket having scored 400 against England in 2003-04?

Answer: Brian Lara

 

Terms & Conditions of Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz :-

  • This Contest will commence on 24 February from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy M20 hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here