Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz : Answer and Win Samung Galaxy M30 Smartphone (29th May Answers)

0

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answer

(All Answers) Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz 29th May : Answer & Win Free Samsung Galaxy M30

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers, Amazon 29th May Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Samsung Galaxy M30 Quiz Contest Answers and Win Free Samsung Galaxy M30, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Contest in Which You Will Win Samsung Galaxy M30 Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Samsung Galaxy M30. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Samsung Galaxy M30.

 

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers 29th May  2019 :-

Q1) One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?

Answer : Assam

Q2) Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Answer : Awara

Q3) M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.

Answer : Leo Tolstoy

Q4) What is a fathometer used to measure?

Answer : Ocean depth

Q5) Which of these elements is NOT named after a scientist?

Answer : Ruthenium


Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers 18th April 2019 :-

Q1) Which famous Indian cricketer is Ranveer Singh depicting in his upcoming movie ’83?

Answer : Kapil Dev

Q2) Which was the first song to be played in outer space?

Answer : Jingle Bells

Q3) Tug-of-war was played as an Olympic sport.

Answer : True

Q4) Who is the first Indian cricketer to have crossed 8,000 runs in T20 matches?

Answer : Suresh Raina

Q5) In the film Avengers Infinity War, which is the last infinity stone that Thanos gets to complete his gauntlet before destroying half of all living beings in the universe?

Answer : Mind Stone

 

Terms & Conditions of Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz :-

  • This Contest will commence on 18 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy M30 hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here