Amazon Sony Home Theater Quiz : Answer & Win Sony Home Theater (6th April Answers)

0

Amazon Sony Home Theater Quiz Answer

(All Answers) Amazon Sony Home Theater Quiz : Answer & Win Free Home Theater

Amazon Sony Home Theater Quiz Answers, Amazon Sony Home Theater Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Sony Home Theater Quiz Contest Answers and Win Free Home Theater, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Sony Home Theater Quiz Contest in Which You Will Win Free Sony Home Theater on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Sony Home Theater. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Sony Home Theater Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Sony Home Theater Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Free Sony Home Theater.

 

Amazon Sony Home Theater Quiz Answers 14th May 2019 :-

Q1) Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?

Answer : Batman

Q2) What is the name of the world’s largest lizard?

Answer : Komodo Dragon

Q3) In which country, would you find the Free State of Bavaria?

Answer : Germany

Q4) Anura is the scientific name for which well known animal?

Answer : Frog

Q5) Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Answer : Lady Gaga


Amazon Sony Home Theater Quiz Answers 6th April 2019 :-

Q1) In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?

Answer : Arachnids

Q2) The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?

Answer : Lucknow

Q3) This famous Indian-Canadian YouTube influencer recently announced an independent late night TV show on NBC. Who is she?

Answer : Lilly Singh

Q4) A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?

Answer : Number 13

Q5) Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?

Answer : Kuttanad


Amazon Sony Home Theater Quiz Answers 31st January 2019 :-

Q1) Octopuses have 3 hearts.

Answer : True

Q2) Starbucks was founded in which American city?

Answer : Seattle

Q3) In the Lion King, Rafiki is the name of which character?

Answer : The monkey

Q4) Which of these is NOT a droid from Stars Wars?

Answer : Chewbacca

Q5) In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?

Answer : 1980

 

Terms & Conditions of Amazon Sony Home Theater Quiz :-

  • This Contest will commence on 31 January from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Sony 5.1 Soundbar Home Theatre System (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here