Amazon Urban Ladder Recliner Quiz : Answer and Win Urban Ladder Recliner (19th May Answers)

0

Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answer

(All Answers) Amazon Urban Ladder Recliner Quiz 19th May : Answer & Win Free Urban Ladder Recliner

Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answers, Amazon 19th May Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Urban Ladder Recliner Quiz Contest Answers and Win Free Urban Ladder Recliner, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Contest in Which You Will Win Urban Ladder Recliner on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Urban Ladder Recliner. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Urban Ladder Recliner Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Urban Ladder Recliner.

 

Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answers 19th May 2019 :-

Q1) Where in India can you find the Jarawas and Sentinelese tribes?

Answer : Andaman and Nicobar Island

Q2) What is the name of the new axe that Thor get’s made in Avengers: Infinity War?

Answer : Stormbreaker

Q3) The world’s tallest indoor waterfall (131 ft) has been created at an airport. Which country can you see it in?

Answer : Singapore

Q4) Which national park in India was known as the Hailey National Park at the time of inception in 1936?

Answer : Jim Corbett National Park

Q5) Name the cricketer who has become the first in the world to hit more than 500 sixes in international cricket.

Answer : Chris Gayle


Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answers 26th April 2019 :-

Q1) The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?

Answer : Andaman and Nicobar

Q2) Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word of the Year. What word was selected for 2018?

Answer : Nari Shakti

Q3) A 26.3-metre-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?

Answer : Shanghai

Q4) Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it?

Answer : The white tiger

Q5) Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s police department?

Answer : Himachal Pradesh

 

Terms & Conditions of Amazon Urban Ladder Recliner Quiz :-

  • This Contest will commence on 26 April 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy A50 hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here