Aamzon Blaupunkt Quiz : Answer and Win Blaupunkt Party Speakers (15th June Answers)

0

Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answer

(All Answers) Amazon Blaupunkt Quiz 15th June : Answer & Win Free Blaupunkt Party Speakers

Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers, Amazon 15th June Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Blaupunkt Party Speakers Quiz Contest Answers and Win Free Blaupunkt Party Speakers, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Contest in Which You Will Win Blaupunkt Party Speakers on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Blaupunkt Party Speakers. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Blaupunkt Party Speakers.

 

Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers 15th June 2019 :-

Q1) Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

Answer : True

Q2) World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

Answer : 8th June

Q3) The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

Answer : Canada

Q4) Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

Answer : 16th June

Q5) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.

Answer : Rohit Sharma


Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers 21th May 2019 :-

Q1) Which Bollywood actor’s real name is Rajiv Hari Om Bhatia?

Answer : Akshay Kumar

Q2) In the movies Avengers: Infinity War, who was the guardian of the soul stone on Vormir?

Answer : Red Skull

Q3) Time magazine’s list of ‘100 Most Influential People 2019’ featured 3 Indians – Menaka Guruswamy, Arundhati Katju, and ___. Fill in the blanks.

Answer : Mukesh Ambani

Q4) Which country will host the FIFA U-17 Women’s World Cup 2020?

Answer : India

Q5) The Rabindranath Tagore Literary Prize 2019 was awarded to the book ‘Solo’ which was released 9 years ago. Who is the author to win the prize?

Answer : Rana Dasgupta


Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers 27th April 2019 :-

Q1) If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Answer : Mumbai

Q2) An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Answer : Fifty rupees

Q3) The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?

Answer : Glabella

Q4) PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?

Answer : Sonam Kapoor

Q5) Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Answer : Orange


Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers 11th April 2019 :-

Q1) Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer : Beethoven

Q2) Where is Fort William located?

Answer : Kolkata

Q3) Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?

Answer : Meghaduta

Q4) The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?

Answer : Sports

Q5) Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like her, as part of Barbie’s ‘role model’ program?

Answer : Dipa Karmarkar

 

Terms & Conditions of Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz :-

  • This Contest will commence on 11 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Blaupunkt PS600 Double Deejay Panel Party Speaker hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here