Amazon 24K Gold Bar Quiz : Answer and Win 24K Gold Bar (6th June Answers)

0

Amazon 24K Gold Bar Quiz Answer

(All Answers) Amazon24K Gold Bar Quiz 6th June : Answer & Win Free 24K Gold Bar

Amazon M24K Gold Bar Quiz Answers, Amazon 6th June Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time 24K Gold Bar Quiz Contest Answers and Win Free 24K Gold Bar, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon 24K Gold Bar Quiz Contest in Which You Will Win 24K Gold Bar on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win 24K Gold Bar. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon 24K Gold Bar Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon 24K Gold Bar Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get 24K Gold Bar.

Amazon 24K Gold Bar Quiz Answers 6th June 2019 :-

Q1) Which of these cities is located on two continents?

Ans – Istanbul

Q2) Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Ans – UK

Q3) Which long-range, sub-sonic cruise missile was successfully test fired by India on April 15, 2019?

Ans – Nirbhay

Q4) India’s first natural ice cafe has been launched at 14,000 feet, in the shape of an ice stupa. Where is it located?

Ans – Ladakh

Q5) Raveena Tandon won a National Award for Best Actress in 2001, for portraying the role of a woman who has faced domestic violence. Which movie did she win it for?

Ans – Daman


Amazon 24K Gold Bar Quiz Answers 1st May 2019 :-

Q1) The ‘funny bone’ got its nickname because of that funny feeling you get after you hit it. Where is it located?

Answer : Elbow

Q2) The deepest point on Earth lies 36000 feet below sea level. Where can you find it?

Answer : Mariana Trench

Q3) The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Answer : Nelson Mandela

Q4) Which of these Indian actors was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?

Answer : Milind Soman

Q5) The first type of molecule that ever formed in the universe was recently detected in space for the first time, after decades of searching. What is this molecule called?

Answer : Helium hydride

 

Terms & Conditions of Amazon 24K Gold Bar Quiz :-

  • This Contest will commence on 1 May from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Bangalore Refinery 10 gm, 24k (999.9) Yellow Gold Bar hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here