Amazon OnePlus 7 Pro Quiz : Answer and Win OnePlus 7 Pro (30th June Answers)

0

Contents

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answer

(All Answers) Amazon OnePlus 7 Pro Quiz 30th June : Answer & Win OnePlust 7 Pro Smartphone

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers, Amazon OnePlust 7 Pro Quiz 30th June, Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time OnePlus Quiz Contest Answers and Win OnePlus 7 Pro Smartphone – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon OnePlust 7 Pro Quiz Contest in Which You Will Win OnePlust 7 Pro Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win OnePlus 7 Pro. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon OnePlus 7 Pro Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get OnePlus 7 Pro.

 

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers 30th June 2019 :-

Q1) What is the full form of PDF in context to computing?

Answer : Portable Document Format

Q2) Which city is the capital of Australia?

Answer : Canberra

Q3) The Nehru Centre in London aims to create a cultural exchange between India and the UK. Which Indian author has been appointed as its new director?

Answer : Amish Tripathi

Q4) Which Indian Grand Chessmaster won the blitz event at the 2019 Asian Continental Chess Championship in Xingtai, China? Fun fact – he’s just 14 years old!

Answer : Nihal Sarin

Q5) Indian athlete, Pranati Nayak, recently won a bronze medal at an international tournament. Which sport is she associated with?

Answer : Gymnastics


Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers 2nd June 2019 :-

Q1) In Japanese, what is the word for goodbye?

Answer : Sayonara

Q2) What is the actress, Tabu’s, real name?

Answer : Tabassum Fatima Hashmi

Q3) The world’s fastest bullet train, ALFA-X, is said to reach speeds of 400 kms/hour. In which country were the tests for this train conducted recently?

Answer : Japan

Q4) Ayushmann Khurana will appear in a new movie where he plays an on-screen police officer for the first time. What is the name of this movie which is directed by Anubhav Sinha?

Answer : Article 15

Q5) Which player was named the MVP (Most Valuable Player) of the season in the IPL 2019?

Answer : Andre Russel


Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers 17th May 2019 :-

Q1) Which is the smallest continent by land area?
Ans – Australia
Q2) An ostrich’s eye is bigger than its brain.
Ans – True
Q3) Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?
Ans – Tungabhadra
Q4) Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?
Ans – Denmark
Q5) 30 years in the making, RTS,S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?
Ans – Malawi

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers 16th May 2019 :-

Q1) Washing soda is the common name for which compound?
Ans – Sodium Carbonate
Q2) Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Ans – A Dance Form
Q3) What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?
Ans – Does not Exist
Q4) Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Ans – Lava Dance
Q5) Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Ans – Chandrasekhara Venkata Raman

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers 15th May 2019 :-

Q1) What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?

Answer : Ivory

Q2) Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?

Answer : Lettuce

Q3) A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of these?

Answer : Bathing

Q4) Which of these is the Greek goddess of victory?

Answer : Nike

Q5) The ______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer : Rs. 5

 

Terms & Conditions of Amazon OnePlus 6T Quiz :-

  • This Contest will commence on 15 May from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a OnePlus 7 Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here