Amazon Sony LED TV Quiz : Answer and Win Sony Bravia LED Smart TV (22nd June Answers)

0

Amazon Sony Bravia LED Smart TV Quiz Answer

(All Answers) Amazon Sony LED Smart TV Quiz 22nd June : Answer & Win Free Sony Bravia LED Smart TV

Amazon Sony TV Quiz Answers, Amazon 22nd June Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Sony Bravia LED Smart TV Quiz Contest Answers and Win Free Sony Bravia LED Smart TV, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Sony Bravia LED Smart TV Quiz Contest in Which You Will Win Sony Bravia LED Smart TV on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Sony Bravia LED Smart TV. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in AmazonSony Bravia LED Smart TV Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Sony Bravia LED Smart TV Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Sony Bravia LED Smart TV.

 

Amazon Sony Bravia LED Smart TVs Quiz Answers 22nd June 2019 :-

Q1) Which Team Broke The Record For The Highest Number Of Goals Scored In Any World Cup Match (Womens Or Mens) In Their Debut Performance At The FIFA Women’s World Cup? PS – They Scored 13 Goals In A Single Match!

Answer : USA

Q2) Sonam Kapoor And Dulquer Salman Will Be Seen Together In A Fictional Movie About The Indian Cricket Team, Based On A Book By Anuja Chauhan. What Is The Movie Called?

Answer : The Zoya Factor

Q3) Which Bengaluru-Based NGO, Which Is Running One Of The World’s Largest School-Meals Project Was Recently Awarded The BBC World Service Global Champion Award?

Answer : Akshaya Patra

Q4) Aromachology Is The Study Of Smells. What Is The Study Of Sound Called?

Answer : Acoustics

Q5) Which Indian State Launched ‘Pink Sarathi’ Vehicles To Ensure The Safety Of Women Commuting By Local Buses?

Answer : Karnataka


Amazon Sony Bravia LED Smart TVs Quiz Answers 25th May 2019 :-

Q1) Which is the only bird that is able to fly backwards?

Answer : Hummingbird

Q2) What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Answer : Suffragettes

Q3) Who is the first Indian to be elected as one of the 5 members of the FIFA executive council? Hint – He’s also the president of the ‘All India Football Federation.

Answer : Praful Patel

Q4) In which European city would you find the Acropolis?

Answer : Athens, Greece

Q5) In the live action remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?

Answer : James Earl Jones


Amazon Sony Bravia LED Smart TVs Quiz Answers 20th April 2019 :-

Q1) A 10-year old boy, has become the youngest to win a gold medal at the Khelo India Youth Games held in January. What is his name?

Answer : Abhinav Shaw

Q2) Spiders have 6 legs.

Answer : False

Q3) World Homeopathy Day 2019 was observed recently. When was it?

Answer : 10 april

Q4) The Indian Railways have developed an AI-powered robot which helps check for faults in trains by clicking and sharing pictures of under-gears. What is it called?

Answer : Ustaad

Q5) India’s fastest engineless self-propelled train was launched in February, for the Delhi-Varanasi route. It was referred to as Train 18, before being renamed. What is it called now?

Answer : Vande Bharat Express

 

Terms & Conditions of Amazon Sony Bravia LED Smart TV Quiz :-

  • This Contest will commence on 20 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Sony Bravia 123.2 cm (49 Inches) 4K UHD LED Smart TV KD-49X7002F (Black) hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here