Amazon Casio Quiz : Answer and Win Casio G-Shock Watch (12th July Answers)

0

Amazon Casio Watch Quiz Answer

(All Answers) Amazon Casio Watch Quiz 12th July : Answer and Win Casio G-Shock Watch

Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers, Amazon Casio Watch Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Casio G-Shock Watch Quiz Contest Answers and Win Casio G-Shock Watch, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Contest in Which You Will Win Casio G-Shock Watch on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Casio G-Shock Watch. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Casio Watch Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Casio Watch Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Casio G-Shock Watch.

 

Amazon Casio Watch Quiz Answers 12th July 2019 :-

Q1) Which country will host the 2020 summer Olympics?
Ans – Japan
Q2) Hong Kong is the capital city of China. True, or False?
Ans – False
Q3) Which country is Prague in?
Ans – Czech Republic
Q4) First-time MPs, actresses Nusrat Jahan, and Mimi Chakraborty took oath as Lok Sabha members on June 25. Which party do they belong to?
Ans – TMC
Q5) Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016, after being nominated for several years. Which film did he win it for?
Ans – The Revenant

Amazon Casio Watch Quiz Answers 28th March 2019 :-

Q1) What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Answer : Allah Rakha

Q2) The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Answer : 1757

Q3) Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer : Rome

Q4) A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Answer : False

Q5) A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer : Blind Carbon Copy

 

Terms & Conditions of Amazon Casio Watch Quiz :-

  • This Contest will commence on 28 March from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Casio G-Shock Analog-Digital Black Dial Men’s Watch hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here