Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz : Answer and Win Samsung Galaxy A50 (10th July Answers)

0

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answer

(All Answers) Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz 10th July : Answer & Win Free Samsung Galaxy A50

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers, Amazon 10th July Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Samsung Galaxy A50 Quiz Contest Answers and Win Free Samsung Galaxy A50, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Contest in Which You Will Win Samsung Galaxy A50 on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Samsung Galaxy A50. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Samsung Galaxy A50.

 

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers 10th July 2019 :-

Q1) The superstar, Sridevi, marked her Bollywood debut in the year 1979. Which was her first Bollywood film ?
Ans – Solva Sawan
Q2) What is the name of the tribal martial art dance form which originated in the forests of Odisha and is exclusively performed by men?
Ans – Chhau of Mayurbhanj
Q3) Cassius Clay Jr. is the birth name of which Olympic gold-winning boxer? PS – he was the first fighter to win the heavyweight title 3 times.
Ans – Muhammad Ali
Q4) ‘Lessons Life Taught Me Unknowingly’ is the autobiography of a famous Indian actor which will be released on 5th Aug. Whose life is it about?
Ans – Anupam Kher
Q5) India won its first World Cup in 1983, which was also played in England. In which month did India make that historic win?
Ans – June’83

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers 12th May 2019 :-

Q1) Madre, Morsa, Maman, and Okaasan are different terms for a ___.

Answer : Mother

Q2) Anna Jarvis was the founder of the Mother’s Day holiday and led the establishment of the holiday after her mother’s death. When was the first Mother’s Day celebrated?

Answer : 1908

Q3) Who is actor Ranbir Kapoor’s famous mother?

Answer : Neetu Kapoor

Q4) In Greek mythology who was mother of the gods?

Answer : Rhea

Q5) Mahatma Gandhi often credited his mother for the impact she had in his spiritual development. What was her name?

Answer : PutliBai Gandhi


Amazon SoSamsung Galaxy A50 Quiz Answers 21st April 2019 :-

Q1) Which planet in the solar system has the most moons?

Answer : Jupiter

Q2) In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer : 1983

Q3) Salman Khan’s character’s name in which of these movies was NOT ‘Prem’?

Answer : Dabangg (2010)

Q4) ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?

Answer : The Office

Q5) Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer : On your feet

 

Terms & Conditions of AmazonSamsung Galaxy A50 Quiz :-

  • This Contest will commence on 21 April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy A50 hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here