Amazon Bose Quiz : Answer and Win Bose Home Speaker 500 (13th August Answers)

0

Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Answer

(All Answers) Amazon Bose Quiz 13th August : Answer & Win Free Bose Home Speaker 500

Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Answers, Amazon 13th August Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Bose Quiz Contest Answers and Win Free Bose Home Speaker 500, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Contest in Which You Will Win Bose Home Speaker 500 on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Bose Home Speaker. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Bose Home Speaker 500.

 

Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Answers 13th August 2019 :-

Q1) Fact or Myth: The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space
Ans – Myth
Q2) Chakyar Koothu is a classical dance form which involves a lot of comedy through narrations and gestures. Which Indian state does it originate from?
Ans – Kerala
Q3) Former India cricketer, Kiran More, has been appointed as the interim coach of which cricket team?
Ans – USA
Q4) Which film was Farhan Akhtar’s directorial debut?
Ans – Dil Chahta Hai
Q5) Last year, Rahul Dravid was inducted into the ICC hall of fame. This year, __________ has become the 6th Indian cricketer to join the ranks. Fill in the blanks.
Ans – Sachin Tendulkar

Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Answers 13th April 2019 :-

Q1) George Eliot was the pen name of which author?

Answer : Mary Ann Evans

Q2) In support of the Rohingya refugees, ____ has decided to provide 2,500 metric tons of rice to Bangladesh. Name the country.

Answer : China

Q3) Who is largely responsible for breaking the German Enigma codes which helped win World War II, and provided a foundation for modern computing and development of artificial intelligence?

Answer : Alan Turing

Q4) In the fictional series of Sherlock Holmes, what is the detective’s address in London?

Answer : 221B Baker Street

Q5) The longest electrified railway tunnel in the country has just been commissioned . Which state will this be built in?

Answer : Andhra Pradesh


Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Answers 30th March 2019 :-

Q1) In zoology, herpetology is the study of reptiles and amphibians. What does ornithology focus on?

Answer : Birds

Q2) An atom is made of 3 subatomic particles – a proton, a neutron, and an electron. A proton carries positive charger and a neutron carries negative charge. True or False?

Answer : False

Q3) The Pacific Ocean is the largest on the planet. Which ocean is the smallest?

Answer : Arctic Ocean

Q4) The book ‘Big Egos, Small Men’ is written by a former law minister of India. Who is the it?

Answer : Ram Jethmalani

Q5) It is said that the carvings at the Edakkal Caves were made by man during the Stone Age. Where are these caves located?

Answer : Kerala

 

Terms & Conditions of Amazon Bose Quiz :-

  • This Contest will commence on 30 March from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning Bose Home Speaker 500 with Alexa Voice Control Built-in, (Black)
    hereinafter referred to as “Prize(s)”).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here