Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz : Answer & Win Smartwatch (21st Septemebr Answers)

0

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answer

(All Answers) Amazon Galaxy Smartwatch Quiz : Answer & Win Free Samsung Galaxy Smartwatch

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers, Amazon Samsung Smartwatch Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Contest Answers and Win Free Samsung Galaxy Smartwatch, Amazon Quiz Contest Answers – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Contest in Which You Will Win Free Samsung Galaxy Smartwatch on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Samsung Galaxy Smartwatch. So hurry up and grab this amazing Amazon Quiz Contest.

How to Participate in Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Free Samsung Galaxy Smartwatch.

 

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers 21st September 2019 :-

Q1) Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Answer : Mori

Q2) Today is Kareena Kapoor’s birthday. Her first film released in the year 2000. What was the name of her first film?

Answer : Refugee

Q3) 21st September is observed as International Day of Peace. Which world body (Inter-government organisation) started this event?

Answer : United Nations

Q4) The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Answer : Moscow

Q5) Manipur is one of the 7 Sister states of north-east India. After Independence, in the north-east, Manipur and Tripura where princely states. Manipur became an Indian state today (21st September) in which year?

Answer : 1949


Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers 16th March 2019 :-

Q1) ‘Light-year’ is a unit of _____. Fill in the blanks.

Answer : Distance

Q2) Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer : Africa

Q3) The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer : Assam

Q4) What is the national sport of Japan?

Answer : Sumo wrestling

Q5) In which country were the first Olympic games held?

Answer : Greece


Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers 30th January 2019 :-

Q1) Which of the following is NOT a phrase in Spanish?

Answer : Buon giorno

Q2) Which Bollywood film was added to the Guiness book for winning the highest number of awards?

Answer : Kaho Naa Pyaar Hai

Q3)  In the Harry Potter series, what is the name of the prison where Sirius Black was held captive?

Answer :  Azkaban

Q4) Marvel is releasing its first movie with a female superhero lead in 2019. Which film is it?

Answer : Captain Marvel

Q5) The actor who played Thanos in Avengers, was also the villain in another Marvel movie. Which was it?

Answer :  Cable in Deadpool 2

 

Terms & Conditions of Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz :-

  • This Contest will commence on 30 January 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung Galaxy Smartwatch (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here