Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz : Answer and Win Samsung Galaxy Note 10+ (30th October Answers)

0

Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answer

(All Answers) Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz 27th February : Answer & Win Galaxy Note 9 Smartphone

Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answers, Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz 27th October,  Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time Samsung Galaxy Quiz Contest Answers and Win Samsung Galaxy Note 10 Smartphone – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Contest in Which You Will Win Samsung Galaxy Note 10 Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win Galaxy Note 10. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get Samsung Galaxy Note 10.

 

Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answers 30th October :-

Q1) What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?
Ans – Euro
Q2) Today, 30th October is the birthday of one of Football’s legends. He was instrumental in his team winning the 1986 FIFA world cup and was named ‘Co-Player of the Century’ in 1999, along with Brazilian Pele. Who is this player?
Ans – Diego Maradona
Q3) What is the capital of Argentina?
Ans – Buenos Aires
Q4) Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?
Ans – Mitt Romney
Q5) The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest?
Ans – Blue

Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answers 27th October :-

Q1) In which country would you find the temple complex Angkor Wat?

Answer : Cambodia

Q2) Which of the following is used in making a Pencil?

Answer : Graphite

Q3) Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer : Africa

Q4) Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer : Indus

Q5) Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answer : Iran

 

Terms & Conditions of Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz :-

  • This Contest will commence on  27th Oct 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30 Nov 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here