Amazon OnePlus 7T Pro Quiz : Answer and Win OnePlus 7T Pro (13th November Answers)

0

Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answer

(All Answers) Amazon OnePlus 7T Pro Quiz 13th November : Answer & Win OnePlust 7T Pro Smartphone

Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answers, Amazon OnePlust 7T Pro Quiz 20th October, Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Today Answer, Amazon Today Quiz Question Answers, Amazon Quiz Time OnePlus Quiz Contest Answers and Win OnePlus 7T Pro Smartphone – Hello friends, if you are looking for the Amazon Quiz Contest Answers, then you are on the right place. We are regularly sharing the Amazon Quiz All Answers. This is another quiz for today. This is Amazon OnePlust 7T Pro Quiz Contest in Which You Will Win OnePlust 7T Pro Smartphone on Giving of Quiz Answers. Offer is valid for all users and only valid for Amazon app. So just give answer of 5 question and get chance to win OnePlus 7T Pro. So hurry up and grab this amazing.

How to Participate in Amazon OnePlus 7T Pro Quiz :-

  • First download – Amazon app
  • Login or Sign up your account.
  • You will see the Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Contest Banner.
  • Click on it.
  • You will see Questions.
  • Give the answers.
  • Complete the Quiz.
  • If you will lucky then you will get OnePlus 7T Pro.

 

Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answers 13th November 2019 :-

Q1) She has acted in movies like ‘Yes boss’ and ‘Qayamat se qayamat tak’ in the late 80s and 90s. She was also crowned Miss India in the year 1984. She celebrates her birthday today. Who is she?
Ans – Juhi Chawla
Q2)  ____ day is celebrated today in many countries as a day of giving and showing kindness. This day was born when a collection of humanitarian groups came together on November 13, 1997 and made a ‘Declaration of Kindness’. Donating books, food or clothes to your local community is a great way to celebrate this event. (Fill in the blank)
Ans – World Kindness Day
Q3) Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?
Ans – Toxic
Q4) Former Australian fast bowler Brett Lee has done a lot of things outside cricket – but which one of these is NOT one of them?
Ans – Sailed a boat alone across the Tasman Sea
Q5) Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?
Ans – Japan

Amazon OnePlus 7T Pro Quiz Answers 20th October 2019 :-

Q1) Blue-tongue, a disease on domestic and wild ruminants(Goats, sheep, cattle) is caused by ______? (Fill in the blank)

Answer : Virus

Q2) We recently celebrated Dr. A.P.J Abdul Kalams birthday. He served as the __ President of India. (Fill in the blank)

Answer : 11th

Q3) Which was the first Indian movie nominated for Oscar?

Answer : Mother India

Q4) The modern game of Golf originated in which country?

Answer : Scotland

Q5) The one horn Rhino is found in which country?

Answer : India

 

Terms & Conditions of Amazon OnePlus 7T Pro Quiz :-

  • This Contest will commence on  20th Oct 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30 Nov 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here